از: دانشنامهی آریانا
فهرست الفبايی
میوه خشک یا خشکبار و یا خشکهبار (به انگلیسی: Dried fruit؛ به آلمانی: Trockenobst یا Dörrobst)، به میوههای خشک شده و برخی مغز دانهها گفته میشود؛ مانند پسته، بادام، فندق، گردو خشک و میوههای خشک مانند کشمش، کشمش سبز، کشمش سبز تیزابی، برگه آلو بخارا، قیسی خشک، برگه هلو، برگه زردآلو ، برگه آلو، برگه آلوچه و برگه آلبالو، خرما، انجیر خشک[۱]. خشکبار جز آجیل حساب نمیشود[٢]. در قدیم آن را میوه خشک میگفتهاند[٣].
میوههای خشک اثرات درمانی موثر و مفیدی دارند، بدون اینکه عوارض جانبی داشته باشند. مغذی هستند و انرژی لازم را برای بدن تامین میکنند. در حقیقت میتوان گفت میوههای خشک مانند یک کپسول طبیعی برای حفظ سلامتی بدن عمل میکنند.[۴]
ا | میوههای خشک ردهٔ " الف " |
---|
- بادام
- بادام زمینی
- بادام هندی
- بلوط
-
غ
| میوههای خشک ردهٔ " غ " |
---|
هـ | میوههای خشک ردهٔ " هـ " |
---|
[
↑]
يادداشتها
يادداشت ۱: اين مقاله برای دانشنامهی آريانا توسط دانیال مهدی باهمکاری الهام مهدی برشتۀ تحرير درآمده است.
[
↑]
پيوستها
پيوست ۱:
پيوست ٢:
پيوست ۳:
پيوست ۴:
پيوست ۵:
پيوست ۶:
[
↑]
پینوشتها
[۱]- سرواژۀ «خشکبار»، از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
[٢]- آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته میشود که بنا بر سلایق و مدلهای گوناگون، ترکیبات آن فرق میکند.
[٣]- همانجا، از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
[۴]- میوههای خشک برای سلامتی مفیدند، سایت تبیان
[
↑]
جُستارهای وابسته
□
□
□
[
↑]
سرچشمهها
□
□
□
□
[
↑]
پيوند به بیرون
□ [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20]